POTREBUJETE POMOČ?

+386 40 614 212
info@colibri.si

SLEDITE NAM

Dostava

Podjetje COLIBRI si prizadeva za najhitrejšo možno dostavo naročenega blaga na območju Republike Slovenije. Dostavo izvaja v sodelovanju s Pošto Slovenije.

Dostava blaga v tujino je možna izključno na podlagi individualnega dogovora ob vnaprej definirani lokaciji in izračunanih stroških pošiljanja. Kupec iz tujine naj preko e-pošte na naslov info@colibri.si pošlje vaše podatke in željene izdelke s količino, podjetje COLIBRI pa bo na podlagi tega pripravilo predračun.

Dobavni rok je naveden ob vsakem posameznem izdelku posebej in začne teči naslednji delovni dan po potrditvi naročila. Sobote, nedelje in prazniki se ne štejejo v čas dobave. Podjetje COLIBRI si pridržuje pravico do dobave delnih pošiljk.

V primeru, da podjetje COLIBRI zaradi nepredvidljivih okoliščin (izrednih vremenskih okoliščin, zamude poštnih storitev, zamude zaradi posledic nalezljive bolezni Covid-19, in podobno) naročenih izdelkov ne bo moglo dobaviti v predvidenem dobavnem roku, bo kupca o tem obvestilo preko elektronske pošte ali telefona ter mu ponudilo nov dobavni rok. Kupec ima v tem primeru pravico do brezplačnega odstopa od pogodbe.

 

To Top
*